Bicycle Playing Cards Cupido Back


Cupido Back Nr. 21
Oorspronkelijk geïntroduceerd in 1894, werd de Bicycle Cupido back (bekend als de "Cherub Back" door sommige verzamelaars) geprint tot 1943. Bicyclecards is enthousiast om dit gekoesterde ontwerp te herdrukken zodat iedereen van de verzamelaar tot de gewone kaartspeler van deze Cupido speelkaarten kan genieten.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Playing Cards Cupido Back

Het Bicycle playing cards Cupido Back kaartspel werd oorspronkelijk in 1894 door de Bicycle familie geïntroduceerd en bleef in productie tot 1943. Met de vergrendelde wielen met het cyclische mythisch wezen de cherubijn maakt dit Bicycle kaartspel Cupido tot de centrale figuur. Nu maakt dit historische deck speelkaarten zijn rentree, zodat verzamelaars en fans overal ter wereld de kans krijgen om dit originele ontwerp Bicycle speelkaarten te bezitten. Het Cupido Back deck bevat een origineel kunstwerk op de achterkant van de speelkaarten. Gemaakt in de VS door The United States Playing Card Company op premium karton met een air-cushion kwaliteitsafwerking. 52 Cupido speelkaarten + 2 jokers.

Bicycle Cupid Back Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Playing Cards Cupido Back
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.