Bicycle Playing Cards Elements Series Fire


Tijd om de concurrentie op te warmen met deze Bicycle playing cards elements series fire. Zoals een feniks die uit de as opstijgt, brengen de Bicycle Fire playing cards een vintage speelkaarten ontwerp met vetgedrukte kleuren.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Playing Cards Elements Series Fire

De Bicycle Fire speelkaarten zijn een succesnummer met rode, oranje en zwarte tinten smeulende karakters. De eerste uit de elements serie, de Bicycle playing cards elements series Fire zijn zeer verzamelbaren Hobgoblin kaartontwerp gedrukt op het beroemde Vanity Fair deck dat door The United States Playing Card Company in 1895 werd geproduceerd. Fire is het eerste deck in een serie met historische designs dat opnieuw uitgebracht wordt, gebruikmakende van de 4 elementen: vuur, wind, water en aarde.

52 Kartonnen poker size speelkaarten + 2 jokers afgewerkt met de bekende Bicycle classic air-cushion finish zodat de kaarten gemakkelijke schudden en optimaal presteren.

Bicycle Playing Cards Elements Series Fire
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854023174
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Playing Cards Elements Series Fire
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.