Bicycle Playing Cards House Blend


Vers gebrouwen plezier! Met deze koffie speelkaarten van Bicycle vier je de gepassioneerde koffie obsessie van Amerika!

Met onze drukke, met elektronica georiënteerde levens zou het dan niet lekker zijn om even de tijd te nemen om te unpluggen? Leun lekker achterover en ontspan met een kopje koffie en je favoriete kaartspel! Maak contact met je vrienden en familie onder het genot van een verse gebrouwen pot koffie thuis of een kopje in je plaatselijke koffietentje. Met deze Bicycle Playing Cards House Blend verander je jouw volgende koffie date in een play date!

Geen voorraad meer
 

Bicycle Playing Cards House Blend

Bicycle Playing Cards House Blend, een deck koffie speelkaarten die de sfeer van het koffiehuis naar je thuis brengt. Elk van deze koffie kaarten is vers gebrouwen in de speelkaarten fabriek van Bicycle om je de kaart spelervaring te laten ervaren met de sfeer van je lokale koffiehuis. Elk element van dit Bicycle House Blend deck is goed tot de laatste druppel! De donker geroosterde kleuren van deze Bicycle Playing Cards House Blend zijn perfect voor een kaartspelletje met een kopje van je favoriete koffie.

56 Bicycle House Blend speelkaarten gedrukt op premium Bicycle® brand cardstock in poker formaat inclusief 2 Jokers en afgewerkt met de klassieke Air-Cushion ™ Finish zodat je deze House Blend Bicycle speelkaarten eenvoudig kunt schudden en de speelkaarten optimaal presteren.

Bicycle Playing Cards House Blend
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854023976
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Playing Cards House Blend
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.