Bicycle Playing Cards Mad World


Het is een gekke wereld! De Bicycle playing cards Mad World zijn hier! Het Mad World deck van Bicycle bestaat uit kleurrijke collages van allerlei knipsels.

Als je raar en ongewoon zoekt, dan hebben wij het hier! Het Bicycle Mad World deck van Collectable Playing Cards.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Playing Cards Mad World

De Bicycle playing cards Mad World zijn een prachtige collage van vreemde en unieke knipsels die jouw ogen op ontdekkingsreis sturen. De achterkanten van deze Mad World speelkaarten hebben een wel zeer kleurrijk design met kleur overal. De voorkanten van de Mad World Bicycle speelkaarten zijn elk stuk voor stuk volledig custom gedesignd. De personages op de plaatjes zijn allemaal origineel samen geplakt met behulp van knipsels. De speelkaarten met nummers bevatten swirls van mysterie. Prachtige rode en blauw gekleurde indexen met een abstracte swirls. Dit deck van Collectable Playing Cards is mede tot stand gekomen door middel van een kickstarter campagne om deze Mad World kaarten te financieren.

56 Kartonnen speelkaarten in poker formaat gemaakt door USPCC op karton en afgewerkt met een air-cushion finish. In dit magic deck van Bicycle, de Mad World playing cards, zitten twee jokers en één double backer gaff speelkaart.

Bicycle Mad World Playing Cards
Collectable Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Playing Cards Mad World
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.