Nieuw

Bicycle Promenade speelkaarten


Bicycle Promenade speelkaarten, playing cards met een historisch geïnspireerd ontwerp.

Unieke Bicycle playing cards met een vleugje luxe. Gebruikmakend van zilver- en goudfolie op de verpakking, een mooie achterkant en speciaal ontworpen plaatjes kaarten.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Promenade speelkaarten

Promenade van Bicycle playing cards is geïnspireerd op een historische card back uit Bicycle's collectie historische speelkaarten van The United States Playing Card Company in de Verenigde Staten. Dit ontwerp is gebaseerd op de mascotte nr. 69 van New York Consolidated Company, oorspronkelijk gedrukt omstreeks 1900. Het originele luxe ontwerp werd opnieuw vormgegeven met moderne, hoogwaardige afwerkingen met zilver- en goudfolie-accenten. Het kunstwerk op deze Bicycle speelkaarten neemt je mee door een decadente wandeling tot je uiteindelijk uitkomt bij een sierlijke tuin in het midden. Deze Bicycle Promenade speelkaarten zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar unieke speelkaarten die perfect in je handen, op tafel en als decoratief accent wanneer ze niet in gebruik zijn. Verstop deze schoonheden niet in de keukenla!

De Bicycle Promenade speelkaarten hebben 56 poker size speelkaarten gedrukt op Premium Bicycle® Brand Cardstock, het legendarische kaartpapier van Bicycle dat geweldige prestaties en duurzaamheid biedt. Bedrukt met niet-giftige, plantaardige inkten om de impact op het milieu te beperken en de veiligheid van de consument te waarborgen. Deze Bicycle kaarten Promenade zijn gemaakt in de VS, met trots geproduceerd in Erlanger, Kentucky door USPCC. De Bicycle Promenade decks zijn volledig recyclebare speelkaarten, alle speelkaarten in de doos zijn volledig recyclebaar en gemaakt van duurzaam beboste FSC-gecertificeerde papiervezels. Het Bicycle Promenade deck wordt geleverd met 2 Jokers en 1 double back gaff kaart + 1 Bicycle Promenade speelkaart.

Bicycle Promenade Playing Cards
Vertrouwd sinds 1885 Bicycle speelkaarten
©2021. The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Promenade speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.