Bicycle Rider Back kaarten blauw


Bicycle Rider Back kaarten blauw, standaard poker size kaarten met standaard face en een Bicycle Rider Back met standaard index. Van professionele kaartspelers tot en met beginners met kaartspelletjes, Bicycle speelkaarten zijn sinds 1885 onderdeel van de kaartspelletjes traditie.

Op voorraad
€ 4,99
  • Koop 6 voor € 4,49 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 12 voor € 4,40 per stuk en bespaar 12%

Bicycle Rider Back kaarten blauw

De speelkaarten van Bicycle waarmee het allemaal mee begon. Herinner je nog het nog wanneer jij je eerste kaartspel leerde spelen? Wat dacht je van het winnen van een ouderwets potje pesten? Of die vakantie traditie van een spelletje jokeren na het eten? Sinds 1885 maken Bicycle speelkaarten al een onderdeel uit van kaartspelletjes bij families thuis. Bicycle speelkaarten staan bekend om zijn kwaliteit en rijke erfgoed en Bicycle kaarten brengen mensen van generaties samen. Elke Bicycle kaarten deck is speciaal ontworpen zodat jij kunt vertrouwen op de prestaties van Bicycle speelkaarten hand na hand. Deze kartonnen Bicycle Rider Back kaarten in poker size zijn geweldig voor diverse kaartspellen en zeer geschikt voor alle spelers.

Bicycle Rider Back Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854008072
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Rider Back kaarten blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.