Bicycle Seconds Rood


Voordelig Bicycle kaarten kopen? Wat dacht je dan van deze Bicycle Seconds playing cards, B-keus kaarten van Bicycle met kleine drukfouten gemaakt door de USPCC.

De Bicycle Seconds speelkaarten zijn perfecte professionele Bicycle goochelkaarten om thuis voordelig kaarttrucs en goocheltrucs mee te oefenen, ideaal dus als oefendeck voor card magic voor zowel amateur als voor professionele goochelaars!

Op voorraad
€ 2,00
  • Koop 6 voor € 1,95 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 12 voor € 1,85 per stuk en bespaar 8%

Bicycle Seconds Rood

Bicycle Seconds zijn B-keus speelkaarten Bicycle Rider Backs van USPCC, afgekeurd in de fabriek door Bicycle. De Bicycle Seconds kaarten hebben mogelijk kleine drukfouten, zoals bijvoorbeeld scheef bedrukt, kleine schoonheidsfouten of dat de print minder is qua kleur. Bicycle Seconds zijn prima speelkaarten als oefendeck om diverse kaarttrucs mee te oefenen, dat is een stuk voordeliger dan kaart trucs te leren met de normale Bicycle Rider Back speelkaarten van A-kwaliteit. De Bicycle Seconds zijn prima te gebruiken voor het oefenen van kaarttrucs en andere goocheltrucs, het grote voordeel is dat de Bicycle Seconds speelkaarten een stuk goedkoper zijn dan de standaard Bicycle kaarten. Vanwege dat deze Bicycle Seconds speelkaarten tweede keuze zijn deze Bicycle Seconds speelkaarten uitgesloten om te ruilen en kunnen we geen garantie geven op de kwaliteit van de goedkoopste Bicycle speelkaarten.

De Bicycle playing cards Seconds zijn tweede keus Bicycle standaard index speelkaarten gemaakt van karton en hebben 55 poker size speelkaarten inclusief 2 jokers en zijn afgewerkt met de klassieke Air-Cushion ™ Finish.

Bicycle Seconds 7808
Bicycle Playing Cards Seconds Poker
The United States Playing Card Company
Made in U.S.A.

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Seconds Rood

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.