-11.57%

Bicycle Series 1900 Playing Cards Blue


Wederom een prachtige samenwerking tussen The Ellusionist Playing Cards Company en USPCC.

De Bicycle Series 1900 playing cards volgen het altijd populaire Bicycle Vintage Series 1800 deck feilloos op, het 1900s deck van Bicycle cards zit vol geheimen en geschiedenis. Alleen te koop in een blauwe Bicycle Rider Back versie, je zult snel begrijpen waarom deze Bicycle 1900 speelkaarten de nieuwe standaard zetten als je ze zelf gaat gebruiken.

Bestel deze Ellusionist speelkaarten vandaag nog en pak een stukje geschiedenis!

Op voorraad
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 8,99

Bicycle Series 1900 Playing Cards Blue

Hoe zou een stok speelkaarten er uitzien als het meer dan een eeuw zou overleven? Twee wereldoorlogen, negentien Amerikaanse presidenten, de eerste reis van de Titanic, de eerste stappen van de mens op de maan, McDonald's die zijn eerste hamburger verkoopt, nieuwe cola, Woodstock en talloze andere historische gebeurtenissen. Het Bicycle 1900s deck ziet eruit alsof het is verweerd en misbruikt, blootgesteld aan de elementen en al meer dan honderd jaar elke seconde aan zijn lot is overgelaten. Maar deze speelkaarten zijn een illusie op zich, omdat ze er misschien erg oud uitzien, maar ze zijn gloednieuw. Je moet jezelf blijven vertellen dat dit een nieuw deck Bicycle speelkaarten is!

Markeer systeem van Bicycle 1900 deck
De Bicycle Series 1900 playing cards blue zijn marked playing cards, aan de bovenkant van dit Bicycle series 1900 deck geven de donkere vlekken de kaartsymbool aan en de witte krassen geven de waarde van de speelkaarten aan.

De Bicycle Series 1900 Playing Cards Blue zijn gemarkeerde speelkaarten en hebben 56 poker size playing cards inclusief 2 Jokers + 1 double backer gaff card en 1 reclame kaart van de Bicycle Black Ghost Legacy Edition. Het design van deze Rider Back 1900 series speelkaarten is van The Ellusionist Playing Cards Co. en deze playing cards zijn gemaakt door The United States Playing Card Company op classic crushed stock.

Bicycle Marked Playing Cards 1900 Series
The Ellusionist Playing Cards Company
© 2019 The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Gemarkeerde kaarten
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Series 1900 Playing Cards Blue
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: