Nieuw

Bicycle Series 1900 Playing Cards Red


Er wordt een gloednieuw deck met rode Bicycle 1900's geïntroduceerd, dat zichzelf vestigt als meer dan een prop. Het is nu een kenmerk in je uitvoering. Jouw publiek, geboeid door de cocktail van nostalgie en magie, vermoedt niets. Ze horen de woorden, ze zien het dek en ze geloven.

Eindelijk beschikbaar met een rode Bicycle Rider Back, je zult snel begrijpen waarom deze Ellusionist speelkaarten de nieuwe standaard zetten als je ze zelf gaat gebruiken. Bestel deze Bicycle Series 1900 speelkaarten rood van de Ellusionist Playing Card Co. nu online in onze playing card shop!

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Series 1900 Playing Cards Red

Hoe zou een stok speelkaarten er uitzien als het meer dan een eeuw zou overleven? Twee wereldoorlogen, twintig Amerikaanse presidenten, de eerste reis van de Titanic, de eerste stappen van de mens op de maan, McDonald's die zijn eerste hamburger verkoopt, nieuwe cola, Woodstock en talloze andere historische gebeurtenissen. Het Bicycle 1900s deck ziet eruit alsof het is verweerd en misbruikt, blootgesteld aan de elementen en al meer dan honderd jaar elke seconde aan zijn lot is overgelaten. Maar deze speelkaarten zijn een illusie op zich, omdat ze er misschien erg oud uitzien, maar ze zijn gloednieuw. Je moet jezelf blijven vertellen dat dit een nieuw deck Bicycle kaarten is!

Markeer systeem van Bicycle 1900 deck
De Bicycle Series 1900 playing cards red zijn marked playing cards, aan de bovenkant van dit Bicycle series 1900 deck geven de donkere vlekken de kaartsymbool aan en de witte krassen geven de waarde van de speelkaarten aan.

De Bicycle Series 1900 Playing Cards Red zijn gemarkeerde speelkaarten en hebben 56 poker size playing cards inclusief 2 Jokers + 1 double backer gaff card en 1 reclame kaart van de Bicycle Black Ghost Legacy Edition. Het design van deze Rider Back 1900 series speelkaarten is van The Ellusionist Playing Cards Company en deze playing cards zijn gemaakt door USPCC op classic crushed stock.

Bicycle Marked Playing Cards 1900 Series
The Ellusionist Playing Cards Company
© 2020 The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Series 1900 Playing Cards Red
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.