Bicycle Spectrum Deck Playing Cards


Het Bicycle Spectrum deck playing cards is het eerste en enige echte Bicycle regenboog speelkaarten deck ter wereld met 56 kleuren en een klassiek Bicycle rider back design! Professionele speelkaarten voor magic kaarttrucs en een must voor speelkaarten verzamelaars!

Op voorraad
Slechts 1 over
€ 16,95

Bicycle Spectrum Deck Playing Cards

De collectie Bicycle speelkaarten is nu verrijkt met een nieuw juweeltje: de Bicycle Spectrum deck playing cards!

'S Werelds eerste ECHTE Bicycle regenboog deck! 1 achterontwerp, 56 VERSCHILLENDE kleuren, gemaakt door de U.S. Playing Card Company.

Cosmo Solano en Kickstarter
Het SPECTRUM deck is geen kunstje. Het is een UNIEK en PRACHTIG kaartspel dat in veel magische effecten kan worden gebruikt. Mijn naam is Cosmo Solano. Ik ben een professionele goochelaar en heb momenteel een lijn goochel producten op de markt. Mijn nieuwste project is het SPECTRUM-deck. Dit speelkaarten project is tot stand gekomen door het Kickstarter project: the SPECTRUM deck playing cards.

Dit buitengewone kaartspel de Bicycle Spectrum deck playing cards bestaat uit 56 speelkaarten in poker formaat met 56 verschillende kleuren achterkanten. De Bicycle Spectrum kaarten zijn gemaakt van de de hoogste kwaliteit karton met "Magic Finish”, wat de gewenste afwerking van magic professionals is. Er zijn voor dit Spectrum deck op maat gemaakte Jokers en een custom Ace of Spades ontworpen. De rest van de speelkaarten hebben het klassieke 808 Bicycle ontwerp en ja, er zit ook een ingebouwde “reveal” in dit magic deck! Geef een extra tintje aan je card magic kaarttrucs of vul gewoon je verzameling speelkaarten aan. In dit Bicycle deck vind je ook twee nieuwe jokers en twee double-backed cards: één rood/lichtblauw en één ander blauw/regenboog.

Bicycle Rider Back Spectrum Playing Cards
Cosmo Solano claims exclusive rights to the Spectrum Spade design and Jokers
Special thanks to Kaos and Gregory Wallace
Manufactured by the United States Playing Card Company
Made in U.S.A.

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Spectrum Deck Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: