Nieuw

Bicycle speelkaarten Chroma


Breng je cardistry vaardigheden naar een hoger niveau met Bicycle Chroma speelkaarten!

De Bicycle speelkaarten Chroma is een geweldig deck voor talloze kaartspellen en natuurlijk uitstekende Bicycle kaarten voor het uitvoeren van cardistry moves.

Op voorraad
€ 7,95

Bicycle speelkaarten Chroma

Met een levendig ontwerp in vier kleuren met een reeks kleurrijke vormen, zal Chroma je waaiers, fans en spreads epischer dan ooit maken! De Chroma card faces zijn gekleurd om diepte en visuele aantrekkingskracht te geven bij het uitvoeren van cardistry of tijdens het spelen van je favoriete kaartspel. De Bicycle Chroma speelkaarten met opnieuw gekleurde plaatjes speelkaarten, een aangepaste schoppenaas en een uniek kaartontwerp op de achterkant van de speelkaarten. Het Chroma kaartdoosje is voorzien van opvallende folie accenten.

Dit Bicycle Chroma kaartspel heeft 56 poker formaat speelkaarten geprint op klassiek Bicycle karton door de United States Playing Card Company in de Verenigde Staten en afgewerkt met een Air-Cushion finish zodat deze Bicycle playing cards makkelijk schudden en optimaal presteren. De Bicycle speelkaarten Chroma worden geleverd met 2 Jokers + 1 double backer gaff card en 1 Bicycle advertentie kaart.

Bicycle Playing Cards Chroma
© 2019 The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle speelkaarten Chroma
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.