Nieuw-16.56%

Bicycle speelkaarten Passport


Bicycle speelkaarten Passport, een echte wereldtour voor goochelaars en speelkaarten kunstenaars! Het vergulde effect op de achterkant van elke kaart maakt dit Bicycle deck een "must-have" voor alle verzamelaars van speelkaarten!

Dit paspoort deck van Bicycle wordt geleverd in een Mnemonica-volgorde, waardoor je direct uit het kaartdoosje tal van opties hebt.

Op voorraad
Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 29,90

Bicycle speelkaarten Passport

Passport Project van Joan Tanuji is veel meer dan een nieuw deck speelkaarten op de markt. Dit is een echt hulpmiddel om high-impact tricks uit te voeren en je toeschouwers mee op reis te nemen! De kleuren van elke vlag maken je Cardistry effecten uniek en zullen een spetterende indruk maken bij je toeschouwers. Een link geeft je toegang tot een uitlegvideo van 60 minuten met 10 routines!

Bicycle speelkaarten Passport hebben 56 poker size playing cards geprint in de Verenigde Staten door de USPCC. De Bicycle PASSPORT Maiden Back set heeft de volgende 56 speelkaarten: 52 kaarten met een vlag aan de achterkant (geen Jokers), 2 extra vlagkaarten voor het Rainbow deck effect met de 4 azen, 1 double back kaart (USA vlag) en 1 cheat card om de positie en de naam van elke vlag in het deck te kennen.

Bicycle Passport Playing Cards
Passport Project by Joan Tanuji
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
©2020. The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle speelkaarten Passport
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.