Bicycle speelkaarten WPT blauw


Toernooi geïnspireerd Bicycle speelkaarten van de WPT.

De WPT en Bicycle hebben hun krachten gebundeld om met dit World Poker Tour toernooi geïnspireerd design het rijke erfgoed van beide merken te vertegenwoordigen.

Geen voorraad meer
 

Bicycle speelkaarten WPT blauw

De World Poker Tour is één van de meest erkende namen op de internationaal televisie, op internet en mobiel met live poker events. Sinds 2002 heeft de WPT voor een wereldwijde poker boom gezorgd. Door de innovatieve camera opstelling is het net of je als kijker zelf aan de tv tafel zit. RTL poker zend regelmatig live toernooien van de WPT uit op televisie. De World Poker Tour is een unieke tv-show gebaseerd op een reeks van high stakes poker toernooien. Bicycle is de officiële leverancier van de meest prestigieuze serie van poker toernooien wereldwijd, de World Poker Tour. Deze Bicycle WPT speelkaarten in poker size formaat zijn gedrukt op premium karton en afgewerkt met een air-cushion finish.

WPT

©2016 WPT Enterprises, inc. All rights reserved.
WPT, World Poker Tour, and WPT logos are trademarks of WPT Enterprises, Inc.
The United States Playing Card Company
MADE IN USA

Meer informatie
Merk World Poker Tour
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle speelkaarten WPT blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.