Nieuw

Bicycle Stargazer kaarten


Speel tussen de sterren met deze Bicycle Stargazer kaarten! En verdwaal in de ruimte met dit prachtig geïllustreerde kaartspel van Bicycle.

Deze Bicycle Stargazer playing cards zijn geweldige speelkaarten voor elke kaartgame.

Op voorraad
€ 6,99

Bicycle Stargazer kaarten

De Bicycle Stargazer speelkaarten hebben kleuren en ontwerpen geïnspireerd op één van de meest mysterieuze en ontzagwekkende objecten in het universum, het zwarte gat. Het speelkaarten doosje brengt de schittering van de sterren tot leven met reflecterende zilverfolie. De kaartruggen en plaatjes speelkaarten zijn geïnspireerd door de wervelende wolken die rond een zwart gat cirkelen.

Deze Bicycle Stargazer kaarten hebben 56 speelkaarten in poker formaat geprint op premium Bicycle brand cardstock en afgewerkt met een klassieke Air-Cushion Finish om makkelijk te schudden en optimale prestaties. De Bicycle playing cards Stargazer worden geleverd met 2 Jokers.

Bicycle Stargazer Playing Cards
Designed by Johnny Wham
The United States Playing Card Company
BICYCLE SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Stargazer kaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.