Nieuw

Bicycle Stargazer New Moon speelkaarten


Bicycle Stargazer New Moon speelkaarten, verwonder je over de schoonheid van de enige natuurlijke satelliet van de aarde die is vastgelegd in dit opmerkelijke kaartspel van Bicycle.

Op voorraad
€ 7,99

Bicycle Stargazer New Moon speelkaarten

Bicycle Stargazer New Moon playing cards brengen de gloed van onze maan naar je volgende kaart game of speelkaarten verzameling! Het etui schittert met zilverfolie en op de unieke achterkant van de kaart staat het op één na helderste object van de hemel. De voorkanten van de speelkaarten zijn voorzien van aangepaste indexen en contrasterende kleuren om de speelbaarheid te vergroten.

De Bicycle Stargazer New Moon speelkaarten zijn ontworpen door Juniardi Satyanagara en gemaakt door Bicycle Cards. Dit Bicycle Stargazer New Moon deck heeft 56 poker size playing cards geprint op premium Bicycle karton door USPCC en afgewerkt met een Air-Cushion Finish zodat deze Bicycle speelkaarten makkelijk schudden en optimaal presteren. De Bicycle Stargazer New Moon speelkaarten worden geleverd met 2 Jokers en 1 double backer kaart + 1 Bicycle advertentie speelkaart. De tuck case is geaccentueerd met zilverfolie.

Bicycle Stargazer New Moon Playing Cards
Designed by Juniardi Satyanagara
© 2020 The United States Playing Card Company
BICYCLE SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Stargazer New Moon speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.