Nieuw

Bicycle Stargazer Observatory speelkaarten


Prachtig gekleurde Bicycle kaarten uit de diepten van de melkweg.

Deze Bicycle Stargazer Observatory speelkaarten zijn de nieuwste toevoeging aan de Bicycle Stargazer collectie met ruimte thema.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Stargazer Observatory speelkaarten

Het ontwerp van de Bicycle Stargazer Observatory speelkaarten is geïnspireerd op sterrenbeelden en heilige geometrie. Het kartonnen kaartdoosje en de achterkant van de kaart hebben de tinten en kleuren uit de diepten van de melkweg. Net als de rest van de Stargazer speelkaarten collectie, bevat dit Bicycle deck premium folieverpakkingen op het kaartdoosje, met prachtige zilveren folie accenten. De voorkanten van de speelkaarten hebben ingewikkelde aangepaste indexen en contrasterende kleuren om de speelbaarheid van je favoriete kaartspellen te vergemakkelijken. De Stargazer serie is een favoriete speelkaart onder Cardists vanwege de betoverende ontwerpen die elke flourish, spring of manoeuvre versterken. De serie is ook een favoriet onder speelkaarten verzamelaars vanwege de prachtige kunst en het mysterieuze astronomische thema.

De Bicycle Stargazer Observatory speelkaarten zijn gedrukt door de United States Playing Card Company op premium Bicycle speelkaarten karton. Alle Bicycle speelkaarten zijn gemaakt in de VS met Bicycle's klassieke Air Cushion afwerking. Dit geeft speelkaarten een linnenachtig gevoel en zorgt ervoor dat kaarten soepel van elkaar glijden tijdens het schudden, delen en flourishing. Elk Bicycle Stargazer Observatory deck heeft 56 speelkaarten in pokerformaat, waaronder 2 Jokers + 1 double back en 1 Bicycle advertentie speelkaart. Het opbergdoosje is bedrukt met prachtige details van zilverfolie voor een ultra premium look.

Bicycle Stargazer Observatory Playing Cards
© 2021 The United States Playing Card Company
BICYCLE SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854093894
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Stargazer Observatory speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.