Nieuw-33.07%

Bicycle Stargazer Sunspot Playing Cards


Bicycle Stargazer Sunspot playing cards zijn de perfecte speelkaarten voor elk kaartspel, dag of nacht!

Deze Bicycle Stargazer Sunspot speelkaarten van Collectable Playing Cards zijn geïnspireerd door de geeloranje gloed van de zon.

Op voorraad
Speciale prijs € 5,99 Normale prijs € 8,95

Bicycle Stargazer Sunspot Playing Cards

Deze Bicycle speelkaarten Stargazer Sunspot kenmerken de levendige kleuren van de ster in het centrum van ons zonnestelsel die bekend staat als de zon. Het ontwerp aan de achterkant van de kaarten laten een uitbarsting van geel en vuur zien waar je zeker van zult genieten. De tuck box brengt de levendigheid van de zon tot leven door middel van de reflecterende zilverfolie op het kaartendoosje.

De Bicycle Stargazer Sunspot speelkaarten met een ontwerp van Juniardi Satyanagara zijn gemaakt door Collectable Playing Cards. Dit Bicycle Stargazer Sunspot deck heeft 56 poker size kaarten geprint op premium Bicycle karton door de United States Playing Card Company en afgewerkt met een Air-Cushion Finish zodat deze Bicycle kaarten makkelijk schudden en optimaal presteren. De Bicycle Stargazer Sunspot playing cards worden geleverd met 2 Jokers en 2 advertentie speelkaarten.

Bicycle Stargazer Sunspot Playing Cards
Designed by Juniardi Satyanagara
Collectable Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Oranje
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Stargazer Sunspot Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.