Nieuw

Bicycle Starlight Earth Glow speelkaarten


Bicycle Starlight Earth Glow speelkaarten van Collectable Playing Cards, een geweldige aanvulling op je Starlight speelkaarten collectie!

Ontvang als een van de eersten dit nieuwe Bicycle deck! Bestel daarom vandaag nog bij de nummer 1 Bicycle shop in de Benelux, Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
Slechts 7 over
€ 11,95

Bicycle Starlight Earth Glow speelkaarten

De Bicycle Starlight Earth Glow playing cards zijn de zesde editie in de populaire Starlight serie. Earth Glow eert die dunne, blauwe lijn die onze planeet doet stralen. Terwijl de term "Earth Glow" meer in het algemeen verwijst naar de gloed van de verborgen maan, Collectable Playing Cards heeft dit toegepast op de atmosferische gloed die onze wereld verlicht, het enige dat tussen het leven op aarde en de koude, donkere leegte van de ruimte staat.

Op 16 juli 1969 waren de Apollo 11 bemanning de eerste mensen die vanuit de ruimte naar de aarde keken. Buzz Aldrin noemde het "een schitterend juweel in de zwartfluwelen lucht". NASA astronauten zeggen dat het zien van onze planeet vanuit de ruimte een verschuiving in het bewustzijn kan veroorzaken.

Als je dit Bicycle Starlight Earth Glow deck in je handen houdt, krijg je de mentale helderheid en inspiratie om dit fragiele marmer, dat al het kenbare leven bevat, op de juiste manier te koesteren en te waarderen. Ons gloeiend blauwe ruimte eiland dat ons alles geeft.

De Bicycle Starlight Earth Glow speelkaarten zijn een 100% custom speelkaarten deck met 56 kaarten in poker size geprint op karton door USPC in de Verenigde Staten van Amerika. Elk Bicycle Starlight Earth Glow kaartspel heeft 2 Jokers + 1 double back gaff cards + 1 advertentie kaart.

Bicycle Starlight Earth Glow Playing Cards
Designed by Juniardi Satyanagara
Collectable Playing Cards
© 2021 The United States Playing Card Company
BICYCLE SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Lichtblauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Starlight Earth Glow speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.