Nieuw

Bicycle Stripper Deck rood


Het Bicycle stripper deck ziet eruit als een normale Bicycle speelkaarten maar er is één klein verschil die deze Bicycle stripper playing cards anders maken, namelijk de Bicycle stripper speelkaarten lopen taps toe.

Voor speelkaarten trucs met dit Bicycle stripper deck zijn geen speciale vaardigheden vereist.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Stripper Deck rood

Een stripper deck ook wel biseauté deck, tapered deck of wizard deck genoemd, stelt de kaartgoochelaar in staat om de locatie van één speelkaart of groep speelkaarten gemakkelijk in een deck playing cards te controleren en te regelen. De playing cards van een stripper kaartspel lopen iets taps toe, zodat de zijkanten niet langer een perfecte rechthoek vormen. Deze verandering is klein genoeg om onopgemerkt te blijven voor een visuele inspectie van dit stripper deck van Bicycle. De makkelijkste manier om dit te zien, is door naar de witte rand van de speelkaarten te kijken, je zult zien dat het ene uiteinde smaller is dan het andere.

Het Bicycle stripper deck heeft 56 rode Classic Bicycle Rider Back Design speelkaarten in poker formaat, gemaakt door de United States Playing Card Company van karton en afgewerkt met de klassieke Bicycle Air-Cushion Finish.

Bicycle Stripper Deck
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Stripper Deck rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: