Nieuw

Bicycle Sumi speelkaarten


Bicycle Sumi speelkaarten geproduceerd door Card Experiment in samenwerking met USPCC. Het ontwerp van deze speelkaarten in Japanse tattoo-stijl is van ToK / ToKMR Graphics, een freelance grafisch ontwerper / ontwerper-type illustrator gevestigd in Tokio, Japan.

Op voorraad
€ 15,00

Bicycle Sumi speelkaarten

Dit Bicycle kaartspel is een eerbetoon aan Irezumi, de traditionele Japanse tatoeage kunstvorm. De Bicycle Sumi speelkaarten bootsen getrouw de iconische elementen van ukiyo-e, fantastische mythologische wezens en Heroes of the Marsh na om een visueel meesterwerk van speelkaarten te smeden als geen ander. Een meesterwerk vol symbolische betekenis bij elke draai van de kaarten. Het verkennen van elke kaart zal spelers, toeschouwers en iedereen verwonderen.

Dit Bicycle Sumi deck met 56 speelkaarten in pokerformaat heeft een traditionele snit en wordt geproduceerd door Card Experiment uit Hong Kong in China, ontworpen door ToK in Japan en gedrukt door de United States Playing Card Company in de Verenigde Staten op Crushed Bee Paper Stock. De Bicycle Sumi speelkaarten worden geleverd met 2 Jokers en 1 double backer card + 1 advertentie kaart van Card Experiment.

Bicycle Sumi Playing Cards
© 2018 Card Experiment. Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen door ToK
Gemaakt door de United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Sumi speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.