Nieuw

Bicycle Supreme Line speelkaarten blauw

Bicycle Supreme Line playing cards, ontworpen voor goochelaars en cardists.

Bicycle speelkaarten geprint op crushed stock, met een traditionele cut en inclusief 3 speciale Bicycle gaff cards.

Op voorraad
Slechts 6 over
€ 3,99

Bicycle Supreme Line speelkaarten blauw

Deze Bicycle kaarten zijn van superieure kwaliteit en zijn in alle opzichten Rider Backs maar, met magicians en cardists in gedachten, sterk verbeterd. De gloednieuwe Bicycle Supreme Line speelkaarten zijn een droom die uitkomt voor elke magician of cardist!

De twee verbeteringen van de Bicycle Supreme Line playing cards zijn:

Gedrukt op Crushed Stock

Dit Bicycle deck is voorzien van een nieuw, dunner karton wat een uitzonderlijk nieuw gevoel aan deze Bicycle cards geeft, flexibel, snappy zijn en elke cardistry move of kaarttruc verbeteren.Traditionele cut speelkaarten

Dit is een zeer belangrijk kenmerk die het interliniëren van de kaarten eenvoudiger maakt dan met traditionele decks, waardoor een ultra gladde handling mogelijk is met heldere en schone shuffles (vooral met technieken als de faro shuffle of de shuffle met één hand).

Bicycle Supreme Line speelkaarten hebben 56 poker formaat speelkaarten geprint door USPCC op crushed stock met een traditionele cut, een Air Cushion Finish en worden geleverd in een iconisch Rider Back kaartdoosje. 1 Joker en 3 speciaal geprinte Bicycle gaff cards worden meegeleverd: een double backer, een blank face/regular back en een falling pips card.

Bicycle Supreme Line Playing Cards

The United States Playing Card Company

Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Supreme Line speelkaarten blauw

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.