Bicycle TCC Rainbow Playing Cards


Het Rainbow deck van TCC met speelkaarten in alle kleuren van de regenboog is in 2018 uitgebracht in een gelimiteerde oplage van slechts 5000 decks en is echt fantastisch voor kaarttrucs.

Stel je de mogelijkheden eens voor wanneer je de Bicycle TCC Rainbow Playing Cards gebruikt voor card magic of cardistry!

Geen voorraad meer
 

Bicycle TCC Rainbow Playing Cards

De Bicycle TCC Rainbow Playing Cards zijn prachtig, echte Bicycle speelkaarten met felle kleuren in alle kleuren van de regenboog. Bij dit Rainbow Deck van TCC hebben alle speelkaarten een andere kleur. Dit Bicycle deck is dus niet echt geschikt voor kaartspelletjes zoals pesten, pokeren of toepen omdat je zo weet welke speelkaart een bepaalde kaart is. Maar dit Bicycle TCC Rainbow Deck is wel uitermate geschikt voor goochelaars om er magic trucs en cardistry mee te doen.

Crowdfunding speelkaarten
TCC Playing Cards Company uit China zit al 10 jaar in de speelkaarten business en heeft al veel populaire magic decks uitgebracht, zoals onder andere de Crystal Cobra playing cards, de EDGE playing cards en de FORMA speelkaarten. Door een crowdfundactie op het platform Kickstarter is er door het Chinese speelkaartenbedrijf TCC Playing Cards Co. geld opgehaald voor deze schitterende Bicycle TCC Rainbow Playing Cards.

56 Zeer kleurrijk classic rider back Bicycle speelkaarten, geprint door USPCC op karton in pokerformaat en afgewerkt met de klassieke Air-Cushion ™ Finish. Het Bicycle Rainbow Deck is een gelimiteerde oplage van 5000 decks en worden geleverd met 2 jokers en 2 gaff kaarten namelijk 1 speciale harten 3 kaart in het rood en 1 dubbele klaveren vrouw.

Bicycle TCC Rainbow Playing Cards
TCC Playing Card Company, Shenzhen China
Manufactured by USPCC
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle TCC Rainbow Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.