Bicycle Utopia kaarten


Deze Bicycle Utopia kaarten zijn te koop in onze magic webshop. Bestel deze Utopia playing cards van Bicycle nu 24 uur per dag 7 dagen in de week online bij speelkaarten winkel.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Utopia kaarten

Utopia: een schijnbaar perfecte en ideale plek. Maar wanneer idealen met elkaar botsen, verandert een Utopia in een Dystopia. Dit Utopia deck van Bicycle speelt met de begrippen van verlies van identiteit, evenals conformiteit met behulp van zeer gestructureerde afspraken en soortgelijke regelingen gedrenkt in een vleugje surrealistische beeldspraak.

De 56 Bicyclecards zijn gedrukt met metalen inkt op premium karton en worden geleverd inclusief 2 jokers + 1 double back gaff kaart en zijn afgewerkt met een klassieke air-cushion finish. Deze Bicycle Utopia kaarten zijn ontworpen door premium ontwerper van speelkaarten Card Experiment en gemaakt in poker grootte door de USPCC in de Verenigde Staten van Amerika.

Bicycle Utopia Playing Cards
Card Experiment
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Goud
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Utopia kaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.