Bicycle Wood Deck Rider Back Playing Cards


Het is geen hout, maar ... who cares?!

Je kunt de kruiskopschroeven zo aandraaien op deze astonishing Bicycle Wood Deck Rider Back Playing Cards. Deze houten speelkaarten van Bicycle zijn te koop in een gelimiteerde oplage van slechts 5500 decks en alle Bicycle Wood decks zijn verzegeld en voorzien van met een uniek nummer.

Een schitterend speelkaarten cadeau voor goochelaars en verzamelaars van unieke speelkaarten.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Wood Deck Rider Back Playing Cards

De Bicycle Wood deck Rider Back playing cards uit de textuur series zijn een herinterpretatie van het klassieke Bicycle Rider Back deck waarbij er een aantal texturen gebruikt worden om deze speelkaarten een realistisch houten look te geven. Het lijkt net alsof de indexen en de classic rider back in het hout gebrand zijn bij deze houten speelkaarten van Bicycle. Deze Bicycle Wood Rider Back speelkaarten zijn collectable playing cards die gefinancierd zijn door crowdfunding op kickstarter.com door Max Playing Cards uit Spanje.

Honderden uren zijn in dit houten speelkaarten ontwerp geïnvesteerd om je één van de meest verbazingwekkende Bicycle Rider Backs ter wereld te bieden. Aan elk detail is aandacht besteed om van dit Bicycle deck een realistisch houten deck speelkaarten te maken. De Bicycle Wood Deck Rider Back playing cards zijn gemaakt van het beste Bicycle premium karton gedrukt door de United States Playing Card Company in de Verenigde Staten van Amerika en afgewerkt met een klassieke air-cushion finish. 56 Bicycle cards inclusief 2 speciale jokers en één double back gaff card. Het kaartendoosjes van dit Wood Deck is met een reliëf geprint.

Bicycle Wood Deck Rider Back Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
Max Playing Cards
Designed in Spain
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Wood Deck Rider Back Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.