Bicycle Zoom-In Deck


Goochel speelkaarten voor podium acts met kaarttrucs. Het zoom-in deck zijn geweldige Bicycle speelkaarten voor close-up magic, maar ook voor optredens! In feite zijn deze Zoom-in goochelkaarten ervoor ontworpen zodat iedereen deze magic speelkaarten zelfs van ver kan zien. Echt een musthave voor elke magician!

Op voorraad
Slechts 6 over
€ 10,50

Bicycle Zoom-In Deck

Als je een podium act goochelaar bent, zijn deze card magic speelkaarten echt iets voor jou. In tegenstelling tot een gewoon spel kaarten, heeft dit Zoom-In Deck opgeblazen indexen die heel goed gebruikt kunnen worden voor close-up magic op het podium. De grote nummers en kaartsymbolen helpen het publiek de kaarten snel te herkennen, zodat jouw uitvoering vlotjes zal verlopen. Het deck is verrijkt met een dubbel face kaart en een dubbele back speelkaart. Deze goochel speelkaarten hebben een poker afmeting en zijn gemaakt in de USA van karton met air-cushion afwerking zoals je van Bicycle gewend bent. De Zoom-In playing cards zijn ook interessante speelkaarten voor senioren en slechtzienden. Normaal 52 deck + 2 Jokers + 1 double back + 1 double face.

Bicycle Zoom-In Deck Playing Cards
The United States Playing Card Company
Designed by Daria. EJ, Named by J.J.
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Extra grote index
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Zoom-In Deck
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.