Bitcoin Playing Cards

Weet welke Bitcoin speelkaarten je vast hebt zonder naar de voorkant te kijken - jij tovenaar!

Koop nu het iconische Bitcoin Black Edition Deck online bij Speelkaartenwinkel.nl. De Bitcoin playing cards zijn ook een perfecte crypto cadeau!

Op voorraad
€ 14,95

Bitcoin Playing Cards

IPO52 uit Las Vegas, Nevada wilden dat de kaartdoos van deze Bitcoin playing cards voor zich zou spreken. Als je dit Bitcoin deck uit je zak haalt, zullen mensen ernaar vragen. Elk aspect van dit kaartspel is ontworpen om de Bitcoin valuta te weerspiegelen: de waarde, het uiterlijk, het gevoel en uiteindelijkhet verhaal.

De speelkaartendoos is voorzien van premium soft touch zwart geverfd papier met binnen/buiten zwart en goudfolie. Er zijn geen details achtergebleven. Het whitepaper van Satoshi Nakamoto is op de binnenkant van de kartonnen doos gegraveerd in het lettertype van de onafhankelijkheidsverklaring van de Verenigde Staten van Amerika. Een peer-to-peer CASH-systeem.

De verborgen geheimen van de Bitcoin speelkaarten:

Bitcoin Hidden Secrets Playing Cards

(A) “FORTIS EST VERITAS” Latijn voor "Sterk is de Waarheid".
(B) Binaire code die vertaalt naar 21M, of 21 miljoen munten als de maximale voorraad.
(C) Hamer en schep - verwijzend naar het minen-ecosysteem dat het protocol beveiligt.
(D) Elementen van Illuminati - gevangen door de cryptografie en veiligheid van het SHA-256 algoritme.
(E) MMVIII, het Romeinse cijfer voor 2008 verwijst naar de publicatiedatum van het white paper van Satoshi Nakamoto.
(F) Een block dat symbool staat voor de wereld die wordt beveiligd door de wereldwijde transparantie van de blockchain die is verankerd door de iconische digitale "B" van het Bitcoin currency protocol.
(G) TWEE geheime codes die de identiteit van de kaart uit het ontwerp van de achterkant onthullen, worden ook meegeleverd met SIMPLE en gemakkelijk te leren instructies om ze te lezen.

De geheimen:
Elk Bitcoin kaartspel bevat een gemakkelijk te volgen instructievideo over hoe je de binaire en seriële markeringen moet lezen en decoderen! Je leert met dit marked deck zelfs een leuke kaarttruc om je vrienden te verbazen - leer direct, met slechts enkele minuten oefenen!

Over Bitcoin
Bitcoin is een cryptocurrency en een globaal betaalmiddel, de afkorting van deze cryptovaluta is BTC. Het Bitcoin netwerk is een gedecentraliseerde digitale valuta zonder centrale bank of enkele beheerder die van gebruiker naar gebruiker kan worden verzonden via het peer-to-peer bitcoin netwerk zonder dat er tussenpersonen nodig zijn. Bitcoin werd in 2008 uitgevonden door een onbekende persoon of groep mensen die de naam Satoshi Nakamoto gebruikte en begon in 2009 toen de broncode werd vrijgegeven als open-source software.

Dit Bitcoin deck heeft 54 kartonnen speelkaarten in poker size waarvan twee Jokers. De Bitcoin playing cards zijn gemaakt door IPO52 uit Las Vegas, Nevada in de USA en geprint op de nieuwe dunne STUD FINISH van Legends Playing Card Co uit Taiwan.

Bitcoin Playing Cards IPO52 logo

Bitcoin Playing Cards Black Edition

in collaboration with Andre Jikh x Patrick Kun
Satoshi Nakamoto
Copyright 2019 © IPO52 LLC Las Vegas, NV

Legends Playing Card Co.

Printed in Taiwan

Meer informatie
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Gemarkeerde kaarten
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bitcoin Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: