Black Hole Playing Cards by Riffle Shuffle


Deze ruimte speelkaarten met als thema zwarte gaten zijn een ontwerp van Steven Harrison.

Bestel de Black Hole playing cards van Riffle Shuffle nu online bij Speelkaartenwinkel.nl en ontdek de mysteries van het universum!

Op voorraad
Slechts 3 over
€ 10,00

Black Hole Playing Cards by Riffle Shuffle

Deze keer verkennen we de diepste diepten van de ruimte. Geruchten over een vreemd fenomeen aan de rand van een zwart gat hebben reizen van heinde en verre gebracht om het avontuur te zoeken en de waarheid te ontdekken. Steven Harrison, de ontwerper van Play Dead playing cards kanaliseerde deze avontuurlijke fantasie toen hij de Black Hole speelkaarten ontwierp. Het kaartspel volgt de reis van een astronaut door de duizelingwekkende zwarte gaten en kosmische kaartsymbolen die door de ruimte vliegen in levendige kleuren. Ontdek de mysteries van het universum terwijl je door het deck shuffled. Ben je dapper genoeg om de reis te beginnen?

Het Black Hole playing cards deck van Riffle Shuffle heeft 56 poker formaat speelkaarten gedrukt door USPCC op premium crushed Bee casino stock. De zwart gat speelkaarten hebben 2 Jokers + 1 Riffle Shuffle reclame speelkaart en 1 extra Black Hole kaart. Het gaat hier om een beperkte uitgave en deze speelkaarten worden niet herdrukt, er zijn slechts 5.000 decks Black Hole playing cards geprint.

Black Hole Playing Cards by Riffle Shuffle
2019 First Edition 1 OF 5000
Designed by Steven Harrison
Produces by Kevin Yu
Riffle Shuffle Playing Card Co
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Riffle Shuffle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Black Hole Playing Cards by Riffle Shuffle
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.