-26.76%

Blue Knights Deck


Eindelijk is hier de nieuwe versie van de Knights playing cards ... het Blue Knights Deck, met een fantastische natuurlijke blauwe kleur!

Deze Knights speelkaarten van de Ellusionist Playing Card Company zijn een samenwerking tussen Daniel Madison en Chris Ramsay en zijn gemaakt in België door Cartamundi.

Op voorraad
Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 14,95

Blue Knights Deck

Het paard is het meest verwoestende en onvoorspelbare stuk van het schaakspel. Anders dan de loper, toren of zelfs de koningin, is het schaakstuk het paard niet gebonden aan wat hem omringt. Het is het enige stuk dat in staat is om aan zijn tegenstanders te ontsnappen door er overheen te springen. Magician Daniel Madison en Chris Ramsay werkten samen om dit elegante Blue Knights Deck tot leven te brengen.

De Knights speelkaarten van Ellusionist Playing Card Company hebben 56 speelkaarten in poker size geprint door Cartamundi op karton en worden geleverd met 2 jokers + 2 paarden kaarten.

Blue Knights Playing Cards
The Ellusionist Playing Cards Company
Cartamundi Playing Cards
Made in Belgium

Meer informatie
Merk Ellusionist
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Blue Knights Deck

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.