-8.77%

Blue Monarchs Playing Cards

Rating:
100 % of 100

De Monarchs speelkaarten zullen één van de mooiste decks playing cards zijn die je bezit, het kroonjuweel van jouw speelkaartencollectie.

Blue Monarchs playing cards, de mooiste speelkaarten ter wereld geschikt voor een koning.

Op voorraad
Speciale prijs € 9,99 Normale prijs € 10,95

Blue Monarchs Playing Cards

Deze blauwe Monarchs speelkaarten zien eruit alsof ze in een paleis thuishoren. Goudfolie omringt het elegante, marineblauwe ontwerp van het doosje. Opvallend is de goud metallic folie met een vintage, tijdloze esthetiek. Deze Monarchs speelkaarten zijn absoluut adembenemend en ze voelen net zo goed aan als ze eruit zien.

Speelkaarten zoals gezien in de film Now You See Me
Komen deze Monarchs speelkaarten je bekend voor? Deze Blue Monarchs playing cards waren ook te zien in de blockbuster film "Now You See Me" naast Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Michael Caine en Morgan Freeman. Een F.B.I. Agent en een Interpol Detective volgen een team van illusionisten die tijdens hun optredens bankovervallen plegen en hun publiek belonen met het geld. Ze maakten ook een vervolg op deze speelfilm: Now You See Me 2 en in 2020 in de bioscoop Now You See Me 3!

De gouden standaard
Card flourishers, kaartspelers en magicians geven de voorkeur aan Monarchs playing cards. De Monarchs playing cards zijn geïllustreerd door Curtis Jinkins, Monarchs kaarten zijn elegant, adembenemend en vorstelijk. Het is geen wonder dat Monarchs decks één van de meest gekoesterde luxe speelkaarten van onze tijd zijn geworden. Dit zijn veruit de beste speelkaarten die ooit zijn geproduceerd.

Deze Blue Monarchs speelkaarten van theory 11 hebben 56 poker size playing cards geprint op karton in Amerika door de United States Playing Card Company. Dit Blue Monarchs deck heeft 2 Jokers + 2 advertentie speelkaarten.

Blue Monarchs Playing Cards
Premium Playing Cards
Produced by THEORY11
Illustrated by Curtis Jinkins
Made in USA

Meer informatie
Merk theory11
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Blue Monarchs Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.