Bridge boek Ja, maar Berry zegt...


Bridge boek Ja, maar Berry zegt... 100 dingen die elke bridger moet weten. Dit is het bridge handboek voor iedereen die op een bridgeclub speelt of wil gaan spelen!

Geen voorraad meer
 

Wie op zoek is naar nieuwe biedideeën of speeltechnieken hoeft dit boek niet te kopen. Originaliteit is niet het uitgangspunt geweest. Dit bridge boek is geschreven voor de vele duizenden clubbridgers die ons land rijk is. In honderd korte hoofdstukjes wordt de kern van alle belangrijke bied- en speeltheorie belicht. Ook de spelregels, doorgaand een ondergeschoven kindje in bridgeboeken, komen aan bod. Kortom, dit is het handboek voor iedereen die op een bridgeclub speelt of wil gaan spelen!
Auteur Berry Westra is een begrip in bridgend Nederland. Talloze mensen hebben het spel uit zijn boeken geleerd. Berry is hoofdredacteur van het toonaangevende Bridge Magazine en als speler lid van de nationale selectie. Hij heeft twee wereldtitels achter zijn naam staan: een bij de jeugd (1987) en in een in de open categorie (1993). In 2006 miste hij met een vierde plaats op de wereldkampioenschappen op een haar na nieuw eremetaal.

Meer informatie
Auteur Berry Westra
Taal Nederlands geschreven
Genre Bridge handboek
Moeilijkheidsgraad Voor iedereen
Aantal pagina's 173
Kaft Paperback
ISBN 90-74950-66-8
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bridge boek Ja, maar Berry zegt...
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.