Nieuw

Franse speelkaarten piket deck rood (32 kaarten)


Piket wordt gespeeld met een stok van 32 kaarten, en wordt normaal gesproken een piquet pack of piquet deck genoemd. Het piket deck bestaat uit de zevens tot en met tienen, de plaatjes kaarten en de azen in elke kaartsymbool.

Bestel je piket speelkaarten nu online in onze boutique de cartes à jouer!

Op voorraad
€ 1,95
  • Koop 18 voor € 1,75 per stuk en bespaar 10%

Franse speelkaarten Piket deck rood (32 kaarten)

Dit deck met piketkaarten bestaat uit totaal 32 Franse speelkaarten in één stok kaarten, de naam is afkomstig van het Franse kaartspel piquet. Piquet is een kaartspel voor twee spelers, met een pakje kaarten van 32 kaarten. Het Franse piket deck bestaat uit de zevens tot en met tienen, de plaatjes speelkaarten en de azen in elk kaartsymbool. Tot het begin van de twintigste eeuw was piquet misschien wel het meest gespeelde kaartspel in Frankrijk, maar vandaag de dag is nog steeds een erg populair kaartspel in zowel Frankrijk als ook in België, het kaartspel piket is vooral erg populair in de Belgische regio Brussel. Franse kaarten zijn speelkaarten die gebruik maken van de Franse kaartsymbolen met cœurs (harten ), piques (schoppen ♠), carreaux (ruiten ) en trèfles (klaveren ♣).

Dit Franse speelkaarten piket pakje heeft 32 kartonnen speelkaarten in bridge size (57 mm x 88 mm) met Franse index gemaakt door Cartamundi in België in de EU. Dit piket deck heeft de volgende Franse kaarten 7, 8, 9, 10, V (Boer of Valet), D (Dame), R (Koning of Roi) en de 1 (Aas of As) + 1 Joker. De speelkaarten lager dan 7 worden dus niet meegeleverd bij dit piquet kaartspel van Cartamundi. Deze Franstalige piket kaarten (Piquet jeu de cartes )van Cartamundi worden niet in een doosje geleverd, maar zijn enkel verpakt in cellofaan.

Cartes à jouer Piquet
Cartamundi sinds 1765
Fabriqué en Belgique dans l'UE

Meer informatie
Merk Cartamundi
Aantal kaarten 32 kaarten
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Franse plaatjes
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Cellofaan
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Franse speelkaarten piket deck rood (32 kaarten)
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.