Bridge met Zia Mahmood


Becht's Bridgeboeken, in Bridge met Zia Mahmood bekent Mahmood zijn grote liefde voor het spel en de glamour eromheen en laat hij de lezer kennis maken met diverse staaltjes van zijn kunnen.

Geen voorraad meer
 

'Wie een computerprogramma kan schrijven waar ik niet van kan winnen, krijgt £1.000.000!' Deze uitdaging kwam uit de mond van Zia Mahmood, een van de beste en kleurrijkste bridgers ter wereld. Tot nog toe heeft echter niemand de handschoenen opgepakt - wat niet verwonderlijk is, want mahmood behoort al jarenlang tot de absolute bridgetop.
In Bridge met Zia Mahmood bekent Mahmood zijn grote liefde voor het spel en de glamour eromheen en laat hij de lezer kennis maken met diverse staaltjes van zijn kunnen. Dat het bridgeboek niet alleen onderhoudend bedoeld is, maar ook tot lering dient, blijkt uit de vele interessante spelsituaties die er uitgebreid in worden besproken en toegelicht.

Meer informatie
Auteur Zia Mahmood
Taal Nederlands geschreven
Genre Bridge algemeen
Moeilijkheidsgraad Voor iedereen
Aantal pagina's 212
Kaft Paperback
ISBN 90-230-0782-4
ISBN 13 9-789023-007821
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bridge met Zia Mahmood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.