Bridge Playing Cards Escher Up and Down Piatnik


Twee decks bridge playing cards van Piatnik met prachtige prenten met potloodtekeningen van Maurits Cornelis Escher Up and Down. De originele titel van deze lithografie van Escher is boven en onder.

Deze bridge museum kaarten van Escher zijn nu te koop in de online winkel van Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 13,99

Bridge Playing Cards Escher Up and Down Piatnik

Piatnik staat al meer dan 100 jaar bekend om de hoge kwaliteit bridge kaarten die gemaakt worden in de playing cards fabriek in de hoofdstad van Oostenrijk in Wenen. Deze bridge playing cards Escher Up and Down Piatnik bestaat uit twee decks geplastificeerde kartonnen bridge playing cards. Beide decks bridge speelkaarten hebben een verschillende tekening van Escher aan de achterzijde van de kaart. Deze Escher speelkaarten van Piatnik worden geleverd in een kartonnen dubbel deck doos. Op deze doos staan afbeeldingen van de prent met als originele titel "boven en onder" gemaakt in juli 1947 door Maurits Cornelis Escher.

Over de Nederlandse kunstenaar Maurits Cornelis Escher
De Nederlandse kunstenaar M.C. Escher is wereldberoemd geworden door zijn prenten, tekeningen en kunstwerken die hij maakte met precies in elkaar passende meetkundige patronen en vlakverdelingen die stapsgewijs in een compleet andere vormen overgaan. De Nederlander Escher speelde met wiskundige principes zoals alleen hij dat kon. Dit prachtige dubbele bridge kaartspel van Piatnik en Escher is prachtig speelkaarten cadeau voor zowel bridge als voor Escher liefhebbers.

Piatnik 2 x 55 Playing Cards
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk
Piatnik M.C. Escher Playing Cards Up & Down
Piatnik No. 253645
1992 M.C. Escher Cordon Art - Baarn - Holland

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Grijs
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Dubbel deck karton
EAN code 9001890253645
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bridge Playing Cards Escher Up and Down Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.