Bridge speelkaartenset Piatnik St Andrews Golf


Nu te koop bij Speelkaartenwinkel.nl een vintage bridge speelkaartenset van Piatnik en The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews. Deze golf speelkaarten zijn een leuk kado voor kaart en golf liefhebbers.

Geen voorraad meer
 

Bridge speelkaartenset Piatnik St Andrews Golf

Het ontwerp van deze bridge speelkaartenset van Piatnik is geïnspireerd om één van de oudste en meest prestigieuze golfclubs ter wereld, The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews. De Schotse golfclub St Andrews werd in 1754 opgericht. Deze bridge speelkaarten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit gelamineerd karton en hebben in alle 4 de hoeken van de kaart een jumbo index. Beide stokken golf speelkaarten hebben een verschillend achterkant design. Deze bridge kaartenset wordt geleverd met één bridge score notitieboekje met een afbeelding van St Andrews Golf zodat je gemakkelijk de score bij kunt houden tijdens een spelletje bridge. Deze mooie speelkaartenset St Andrews Golf komt in een kartonnen doos met een transparante plastic deksel.

Piatnik sinds 1824
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Dubbel deck karton
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bridge speelkaartenset Piatnik St Andrews Golf
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.