Bridge Van Start tot Finish 5


De bridge boeken serie Van Start to Finish is het beste bewijs dat deze stap voor stap aanpak van bridgeleraar Cees Sint, reeds 10x Nederlands kampioen, en bridgejournalist Ton Schipperheyn - inmiddels ook bekend als auteurs van de succesvolle TV-cursus - de juiste is.

Op voorraad
Slechts 1 over
€ 12,50

Bridge Van Start tot Finish 5

Bridgen van Start tot Finish, is een leerboek in meerdere deeltjes. Het Acol-systeem wordt hierin etappegewijs behandeld en de immense populariteit die Van Start to Finish inmiddels heeft verkregen is het beste bewijs dat deze stap voor stap aanpak van bridgeleraar Cees Sint, reeds 10x Nederlands kampioen, en bridgejournalist Ton Schipperheyn - inmiddels ook bekend als auteurs van de succesvolle TV-cursus - de juiste is.
Deel 5 handelt over een aantal moderne biedtechnieken die uit de praktijk van het huidige wedstrijdbridge niet meer zijn weg te denken. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de meer verfijnde technieken van het uit- en tegen spelen.
Illustrator Ton Lempers draagt opnieuw zorg voor een aantrekkelijke aankleding

Meer informatie
Geschreven met Cees Sint - Ton Schipperheyn
Taal Nederlands geschreven
Genre Bridge studieboek
Moeilijkheidsgraad Voor gevorderden
Aantal pagina's 111
Kaft Paperback
ISBN 90-5121-173-2
ISBN 13 9-789051-211733
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bridge Van Start tot Finish 5
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: