Bridgeboek Joost Prinsen


JOOST PRINSEN Een goede speler is niet eerlijk
Prinsen worstelt en komt boven in de wereld van het bridge

Geen voorraad meer
 

Bridgeboek Joost Prinsen

'Komaan, beste vriend, 'zeg ik, 'speelde Lanzarotti vals of niet?'lange pauze. Dan zegt Ortensi bijna onhoorbaar: 'Ja, dat deed hij volgens mij.'
Anekdotes, interviews, toernooiverslagen, vals spel, de geldstromen, de sponsors, de geruchtmakende spellen en tenslotte de opkomende wereld van het Poker. Joost Prinsen heeft tientallen jaren verslag gedaan van de bridgewereld in bladen als Bridge en Bridge Magazine IMP. In dit boek heeft hij die artikelen bijeengebracht, aangevuld en van commentaar voorzien. Het laat de topspelers zien, de eerlijke en oneerlijke, zoals zij zich bij de internationale kampioenschappen manifesteerden. Vrijwel iedere vedette, van Benito Garozzo tot Bob Hamman en van Hans Melchers tot Enri Leufkens, komt in dit boek aan het woord en aan de kaarttafel. Een goede speler is niet eerlijk is geen studieboek, het is een contemporaine geschiedenis van een wereld op zichzelf. En daarmee enig in zijn soort.
Joost prinsen (1942) trad op in televisieseries als De stratenmakeropzeeshow, J.J. de Bom, De Zevensprong en Het Klokhuis. Hij is de medebedenker en presentator van de televisiequiz Met het mes op tafel. Prinsen debuteerde als schrijver met het succesvolle herfstdagboek De scharrelaar.

Meer informatie
Auteur Joost Prinsen
Taal Nederlands geschreven
Genre Nederlands bridgeboek over de bridge wereld
Moeilijkheidsgraad Voor iedereen
Aantal pagina's 287
Kaft Paperback
ISBN 987-90-204-0931-4
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bridgeboek Joost Prinsen
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.