Broken Borders Playing Cards

De nieuwe speelkaarten van The New Deck Order zijn eindelijk hier in Nederland. De Broken Borders playing cards van NDO hebben een frisse nieuwe kijk op standaard cardistry speelkaarten.

Je zult echt dol zijn op dit nieuwe cardistry deck van NDO!

Op voorraad
Slechts 5 over
€ 15,00

Broken Borders Playing Cards

Het ontwerp van de Broken Borders Playing Cards overlappen de randen van deze NDO kaarten. De Broken Borders speelkaarten zijn sexy kaarten, die dramatisch en vet zijn. De diagonale strepen laten deze cardistry kaarten er uitstekend uitzien als je cuts en spins maakt. Je moves zullen hypnotiserend zijn. The New Deck Order heeft geleerd van het ontwerpen van het School of Cardistry V3 deck en is ditmaal voor de Broken Borders speelkaarten nog een stap verder gegaan. De plaatjes kaarten zijn opnieuw ontworpen om dikker en opvallender te zijn. De strepen trekken vanaf het allereerste begin de aandacht van jouw publiek. Prachtig cardistry deck van NDO met een geel en zwart gevaren print motief. Dit motief vind je terug op de speelkaarten, op het kaartendoosje, op de zegel, op de brick box en op de wereld om je heen.

54 Poker formaat cardistry kaarten gemaakt van karton inclusief één blank face + één double backer. De Broken Borders playing cards van NDO bevatten geen jokers.

Broken Borders Playing Cards

By The New Deck Order

Designed by Jaspas Deck

Made in Singapore

Meer informatie
Merk The New Deck Order

Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Broken Borders Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.