Bruce Lee speelkaarten


Dan en Dave Buck van Art of Play hebben in samenwerking met de Bruce Lee Enterprises dit nieuwe deck met Bruce Lee speelkaarten gemaakt.

Geïnspireerd op de bekendste martial arts meester ter wereld Bruce Lee en op zijn films, met name Enter the Dragon. Deze officiële Bruce Lee playing cards eren zijn filosofische leer met op elke kaart een ander citaat van de meester Bruce Lee.

Op voorraad
€ 15,00

Bruce Lee speelkaarten

Bruce Lee wereldwijd bekend als vechtsporter, kung-fu acteur en filosoof. Bruce Lee was een visionair en blijft nieuwe generaties inspireren. Op deze officiële Bruce Lee herdenkingskaarten staan 52 citaten gepresenteerd van één van de beste intellecten uit de vorige eeuw. Deze Bruce Lee speelkaarten zijn een eerbetoon aan de nalatenschap van Bruce Lee. Het Chinese draken design op de achterkant van de kaarten viert zijn geboorte. De jokers maken geen grappen, ze staan in schril contrast met de rest van de Bruce Lee playing cards, op de joker staan namelijk twee zwart-wit foto’s van Bruce Lee in actie.

Deze 56 poker size kartonnen speelkaarten zijn geproduceerd in samenwerking met de Bruce Lee Enterprises en Art of Play en zijn geprint door the U.S. Playing Card Company op hun trademark crushed stock. Verpakt in een met satijnen afwerking speelkaarten doosje die van binnen en buiten bedrukt is en verzegeld is met het Jeet Kune Do embleem.

Bruce Lee Playing Cards
TM & © Bruce Lee Enterprises, LLC
Produced by Art of Play
Design by KOMBOH in Canada
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Art of Play
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal kaarten Crushed Stock
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bruce Lee speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.