Canasta kaartspellen met waardepunten Piatnik


Speciaal voor het kaartspel canasta zijn deze kaartspellen met punten door de speelkaartenfabriek van Piatnik in Wenen in Oostenrijk gemaakt. Prachtige canasta kaartspellen met waardepunten afgedrukt op de speelkaarten, waardoor het kaartspel canasta nog gemakkelijk te leren en te spelen is voor iedereen. Twee volledige decks canasta speelkaarten, 3 jokers in elke pakje en de canasta spelregels worden meegeleverd.

Geen voorraad meer
 

Canasta kaartspellen met waardepunten Piatnik

In de speelkaartenfabriek van Piatnik in Wenen in Oostenrijk worden al sinds 1824 kwalitatief zeer goede speelkaarten gemaakt. Deze canasta speelkaarten met waardepunten hebben een bridge afmeting en zijn gemaakt van karton met een klassiek ontwerp aan de achterkant en een gladde afwerking. De canasta kaartspellen met waardepunten hebben 4 standaard indexen en zijn uitermate geschikt voor het klassieke canasta kaartspel met 2 tot 4 spelers. Dit dubbel deck van Piatnik wordt geleverd in een prachtige presentatie doos met 2 x 52 canasta kaarten + 3 jokers en de canasta spelregels. Deze canasta kaartspellen zijn van zeer goede kwaliteit en zullen je vele urenlang speelplezier te geven.

Piatnik sinds 1824
2 x 55 Canasta speelkaarten met waardepunten Piatnik
Piatnik No. 230332
Gemaakt Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 3 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Rood en blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890230332
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Canasta kaartspellen met waardepunten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.