Nieuw

Canasta speelkaarten set met puntenwaarden Piatnik


Klassieke canasta speelkaarten set Piatnik met twee stokken speelkaarten van hoge kwaliteit met puntenwaarden, scorekaart en een canasta spelregelboekje.

Op voorraad
€ 10,95

Canasta speelkaarten set met puntenwaarden Piatnik

Sinds 1824 maken ze in de speelkaarten fabriek van Piatnik in Wenen in Oostenrijk kwalitatief zeer goede speelkaarten. Zo ook deze klassieke canasta speelkaarten van Piatnik met puntenwaarden, de canasta kaarten zijn gemaakt in bridge formaat van karton en hebben een klassiek ontwerp aan de achterkant en een gladde afwerking. Deze canasta speelkaarten set met puntenwaarden Piatnik hebben 4 standaard indexen en zijn uitermate geschikt voor het klassieke canasta kaartspel met 2 tot 6 spelers. Dit dubbele kaartspel van Piatnik wordt geleverd in een prachtige presentatie doos met 2 x 52 canasta speelkaarten + 3 jokers en een boekje met de canasta spelregels in de Engelse en Franse taal.

Klassieke canasta speelkaarten
Een klassiek canasta kaartspel is traditioneel voor twee, drie, vijf of zes spelers, maar wordt meestal gespeeld door vier spelers in twee teams met twee standaard stokken kaarten. Canasta komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en maakt deel uit van de rummy familie kaartspellen. Spelers proberen roem te maken van zeven speelkaarten van dezelfde waarde en uit te gaan door alle kaarten in hun hand te spelen. Deze klassieke canasta speelkaarten zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit en staan garant voor urenlang canasta kaartplezier!

Canasta Classic Box Set
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
2 x 55 Canasta speelkaarten met puntenwaarden
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 255533
Gemaakt Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 3 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890255533
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Canasta speelkaarten set met puntenwaarden Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.