Cardistry-Con Playing Cards 2019


Cardistry-Con 2019 playing cards, de officiële 2019 Cardistry-Con speelkaarten ontworpen door Dan en Dave van Art of Play en gemaakt door USPCC.

De Cardistry-Con kaarten zijn nu online te koop bij speelkaarten winkel.

Op voorraad
€ 15,00

Cardistry-Con Playing Cards 2019

De officiële Cardistry-Con playing cards 2019 met een design van Dan en Dave. Deze cardistry kaarten zijn geïnspireerd op old-school analoge graphics met een retro monogram ontwerp. De unieke achterkant van deze Cardistry-Con 2019 speelkaarten is ontwikkeld voor cardistry en creëert een leuke geanimeerde optische illusie wanneer deze in beweging is. Met de hand geassembleerd in een letterpress-printed tuck box, verzegeld met een etiket.

Cardistry-Con 2019
Cardistry-Con is een interactieve conferentie rond de kunst van cardistry, waar cardisten van over de hele wereld het onbegrensde expressieve potentieel van een gewoon deck speelkaarten kunnen verzamelen en verkennen. In 2019 werd de Cardistry-Con gehost van 19 tot en met 21 juli in Portland, Oregon in de Verenigde Staten van Amerika. Cardistry-Con 2019 werd mede mogelijk gemaakt door de volgende officiële sponsoren uit de playing cards industrie: Bicycle, Art of Play, Touch, Joker and the Thief, Anyone 6006, Cartamundi, Make Playing Cards, Bocopo playing cards, The Orbit Brown, Fontaine Cards en My Turn.

Deze Cardistry-Con speelkaarten hebben 56 poker size playing cards inclusief 4 advertentie speelkaarten. De Cardistry-Con 2019 playing cards zijn een ontwerp van Dan and Dave van Art of Play en met liefde geprint door de United States Playing Card Company. Deze cardistry speelkaarten zijn gedrukt met plantaardige inkt op milieuvriendelijk papier en geoogst uit duurzame bossen door USPCC. Dit Cardistry-Con decks is een limited editie van 5.000 kaartspellen. Er zijn slechts 2.500 decks online beschikbaar, de rest is voorbehouden aan de deelnemers van Cardistry-Con 2019 in Portland, Oregon.

Cardistry-Con 2019 Playing Cards
Printed by The U.S. Playing Card Co.
Distributed by the Art of Play ®
Made in U.S.A.

Meer informatie
Merk US Playing Card
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Cardistry-Con Playing Cards 2019
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.