Cardistry Fanning kaarten


Modern ontwerp in combinatie met een premium afwerking, de Cardistry Fanning kaarten van de Bocopo Playing Cards Company zijn de beste optie voor fanning en cardistry.

Let op dit is een gelimiteerde oplage van slechts 5000 decks Fanning speelkaarten, elk deck heeft zijn eigen unieke nummer.

Geen voorraad meer
 

Cardistry Fanning kaarten

Cardistry is een reeks van de meest opvallende speelkaarten van de Bocopo Playing Cards Company. De Cardistry Fanning kaarten zijn functionele speelkaarten die speciaal voor kaarttrucs en fanning gemaakt zijn. Het ontwerp is eenvoudig maar heeft betrekking op een diepe implicatie. Er is een speciale zespuntige ster met lijnen op de achterkant van elk fanning kaartspel. Elke ster is samengesteld uit deze verschillende kleuren die krachtige beelden kunnen toevoegen wanneer je de fanning doet. Je shows of oefeningen zullen verbluffend zijn en meer impact hebben dan met een gewoon spel speelkaarten. Krachtig in zijn eenvoud en ongeëvenaard in zijn ontwerp, elke Cardistry Fanning kaarten deck staat voor een essentiële sleutel om tot een hoger cardistry niveau te komen.

De Bocopo Playing Cards Company heeft via kickstarter.com fondsen geworven om deze Cardistry Fanning kaarten op te markt te brengen. Deze fanning speelkaarten in poker size zijn geprint op Bicycle karton door USPC in combinatie met hun fantastische air-cushion finish zorgt ervoor dat dit deck elk detail uitstraalt. De speelkaarten doosjes zijn voorzien van een zegel, die ook genummerd is. Deze Cardistry Fanning kaarten hebben een beperkte oplage van slechts 5000 decks en er komt geen herprint.

Cardistry Fanning Playing Cards
The Bocopo Playing Card Company
Created by Magic Square
Manufactured by USPC
Made in USA

Meer informatie
Merk Bocopo Playing Cards
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Cardistry Fanning kaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.