Cardistry Fanning Playing Cards White Edition


Dit Cardistry Fanning Playing Cards White Edition deck is de tweede editie van de Bocopo Playing Card Company in deze cardistry fanning speelkaarten serie.

Cardistry kaarten kopen doe je heel eenvoudig en snel in de magic shop van speelkaarten winkel. Speelkaartenwinkel.nl, de webshop voor card magicians!

Geen voorraad meer
 

Cardistry Fanning Playing Cards White Edition

De Cardistry Fanning Playing Cards White Edition is het functionele deck en het biedt je een verbluffend visueel effect wanneer je de speelkaarten uitwaaiert. Deze witte editie is de tweede editie uit deze serie. Het ontwerp van de Cardistry Fanning Playing Cards White Edition is eenvoudig maar heeft betrekking op een diepe implicatie. Elke achterkant van deze Fanning speelkaarten heeft een speciale zespuntige ster bestaande uit lijnen. Elke ster is samengesteld uit wit, rood en grijs om een sterk beeld toe te voegen wanneer je deze magic speelkaarten aan het uitwaaieren bent.

Het hoogtepunt van het ontwerp is dat verschillende waaier richtingen verschillende visuele resultaten zullen hebben. Dit is net als in het leven, een kleine keuze zal invloed hebben op verschillende richtingen die onze levens zullen volgen. Wij geloven dat het bezitten en gebruiken van dit cardistry fanning kaartspel een verstandige keuze is in jouw leven!

Jouw shows zullen visueel verbluffend zijn en zullen meer impact hebben dan wanneer je alleen gebruik maakt van een gewoon spel speelkaarten. Krachtig in zijn eenvoud en ongeëvenaard in zijn ontwerp zijn deze cardistry fanning speelkaarten essentieel om jou naar een hogere niveau te tillen in kaart cardistry.

De Cardistry Fanning Playing Cards White Edition hebben een poker formaat afmeting speelkaarten en zijn gedrukt op Bicycle karton door de United States Playing Cards Company en afgewerkt met hun wereldberoemde air-cushion finish.

Cardistry Fanning Playing Cards White Edition
The Bocopo Playing Card Company
Created by Magic Square
Manufactured by USPC
Made in USA

Meer informatie
Merk Bocopo Playing Cards
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Cardistry Fanning Playing Cards White Edition
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.