Cardistry Ninjas Playing Cards Kiwi

Deze Cardistry Ninjas playing cards Kiwi zijn een gelimiteerde editie gemaakt door kaartlegende De'vo.

Mis je kans niet om ooit één van de coolste cardistry decks te kopen! Bestel een paar Cardistry Kiwi Ninjas playing cards van De’vo voordat ze voor altijd weg zijn!

Geen voorraad meer
€ 12,50

Cardistry Ninjas Playing Cards Kiwi

De speelkaarten van De’vo zijn wereldberoemd door zowel hun functioneel ontwerp als hun superieure verwerkingsmogelijkheden. Deze speelkaarten worden gebruikt door 's werelds beste kaart experts, pokerspelers en goochelaars! De’vo’s speelkaarten zijn bij veel tv-shows te zien geweest, waaronder Stan Lee's Super Humans en staan altijd bij de meest bekeken kaarttrucs video op YouTube. Youtube's "Dude Perfect" met meer dan 76 miljoen weergaven. Alle speelkaarten van De'vo zijn limited edition dus mis je kans niet om dit geweldige deck de Cardistry Ninjas Playing Cards Kiwi te kopen!

De'vo co-creëerde de kunstvorm om pure kaart manipulatie los te laten van magic en heeft 's werelds eerste manipulatie decks voor deze kunst gemaakt. De'vo is 's werelds belangrijkste autoriteit op het gebied van functioneel speelkaarten design en manipulatie. Cardistry Ninjas neemt het functionele ontwerp naar het volgende level door veel verschillende looks aan te bieden, afhankelijk van hoe dit deck wordt gemanipuleerd. Dit deck heeft De'vo's 'Twin Tip'-kenmerk, wat betekent dat je ze normaal kunt schudden zonder dat de plaatjes speelkaarten gemixt worden met de achterkanten. Dit Cardistry Ninjas deck is perfect voor goochelaars, kaart manipulators, pokerspelers, verzamelaars en vooral voor diegenen die iets gewaagd en anders willen! Dit is het!

De Cardistry Ninjas speelkaarten zijn door middel van een crowdfundactie op het platform kickstarter gefinancierd.

Dit poker size Cardistry Ninjas deck is gemaakt van karton en er zijn drie speciale kaarten voor kaarttrucs inbegrepen, een WTF cardistry double backer, een blank back en blank face card.

Cardistry Ninjas Playing Cards

WORLD CARD EXPERTS

Artwork © 2016 Handlordz LLC
Manufactured by The United States Playing Card Company

Made in USA

Meer informatie
Merk US Playing Card
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Cardistry Ninjas Playing Cards Kiwi

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.