COPAG 310 ALPHA Cardistry Cards


Dit COPAG 310 ALPHA Cardistry Cards kaartspel is exclusief voor cardists. Met dubbelzijdige achterkanten is deze speciale cardistry editie van de COPAG 310s van Cartamundi cards zeker een hit voor iedereen die op zoek is naar een geweldig cardistry deck voor elke dag.

Show off met deze COPAG 310 Cardistry speelkaarten van Cartamundi, nu online te koop bij speelkaarten winkel.

Op voorraad
Slechts 3 over
€ 6,99

COPAG 310 ALPHA Cardistry Cards

De COPAG 310 speelkaarten zijn na meer dan twee jaar ontwikkeling op de markt gebracht door nauw samen te werken met ervaren spelers, cardisten en goochelaars. De exclusieve echte linnen B9 afwerking van de COPAG 310 kaarten staan garant voor ultieme handling en een lange levensduur en zijn speciaal ontwikkeld voor het de perfecte sleight en de ultieme flourish. Deze afwerking is het resultaat van intens Onderzoek & Ontwikkeling en meer dan 300 geteste prototypes. Dit om de COPAG 310 playing cards direct klaar te maken zodat je ze meteen uit het speelkaarten doosje kan gebruiken. De zachte maar veerkrachtige aard van de speelkaarten en de soepelheid van de handeling, liggen in een zorgvuldig opgebouwde balans tussen materiaal, coating, linnen afwerking en het snijden van de speelkaarten.

COPAG 310 introduceert de exclusieve echte linnen B9 afwerking voor onovertroffen handling en ultieme flourish. De COPAG 310 speelkaarten zijn geïnspireerd door jou. Ontwikkeld in het streven naar meesterschap. Gemaakt voor spelers, cardists en magicians.

COPAG 310 Cardistry speelkaarten
Het COPAG 310 ALPHA deck heeft 56 poker size playing cards met cardistry faces gedrukt door Cartamundi op karton met het inmiddels beroemde True Linen B9 Finish. De COPAG 310 Cardistry speelkaarten zijn ontwikkeld speciaal voor Cardistry en werd onlangs door Cartamundi gelanceerd op de Cardistry-Con in Hongkong. De COPAG 310 Alpha cardistry kaarten zijn het nieuwste kaartspel in de COPAG 310 playing cards series van Cartamundi voor de magic wereld en voor de kaartkunstenaars.

De overeenkomsten met standaard speelkaarten en de COPAG 310 Cardistry kaarten eindigen hier echter, aangezien de nummers en plaatjes op de speelkaarten zijn vervangen door een omgekeerde versie van de kaart achterkanten. Specifiek ontwikkeld voor het maken van coole cardistry moves. Let op: dit kaartspel is puur voor cardistry en heeft dus geen nummers of plaatjes speelkaarten. Het Alpha Cardistry deck van Cartamundi heeft dezelfde mooie afwerking als alle andere COPAG 310 decks, dus in één woord verbazingwekkend!

COPAG 310 ALPHA Cardistry Cards
True Linen B9 Finish - Cardistry Faces - Poker Size
COPAG sinds 1908
Gemaakt door Cartamundi
Made in EU

Meer informatie
Merk COPAG
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Cardistry Faces
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking Kaarten Cellofaan
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COPAG 310 ALPHA Cardistry Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.