Nieuw

Cheatsheet grafisch ontwerp speelkaarten V2


Adobe Photoshop liefhebbers opgelet, deze grafische vormgeving speelkaarten zijn zeker playing cards voor jou!

Cheatsheet grafisch ontwerp speelkaarten V2 door Fundamentool zijn ontworpen door Deckidea Limited uit Sydney in Australië en speciaal gemaakt voor grafisch ontwerpers en kaartenverzamelaars. Genummerde gelimiteerde oplage van slechts 2500 decks.

Op voorraad
€ 16,00

Cheatsheet grafisch ontwerp speelkaarten V2

Het doel van Graphic CheatSheet V2 playing cards is om een functioneel doel te creëren binnen een stok speelkaarten. Het ontwerp behoudt het kleuraspect en integreert ook nuttige referenties die dagelijks kunnen worden gebruikt. Of je nu een grafisch ontwerper bent of iemand die misschien op zoek is naar dat carrièrepad. Tegelijkertijd heeft het kaartspel de zaken eenvoudig gehouden, zodat iedereen die dit kaartendeck oppakt meteen het doel ervan kan begrijpen!

Deze op maat ontworpen speelkaarten werden gefinancierd via crowdfunding op de website van Indiegogo in 2021. The Graphic CheatSheet 2 - The Palettes playing cards zijn in de Verenigde Staten van Amerika gedrukt door USPC met traditionele snit. Deze speelkaarten met grafisch ontwerp hebben aangepaste plaatjes speelkaarten met illustratieve diagrammen en beschrijvingen en aangepaste genummerde kaarten met de hand geselecteerde kleurenpaletten op elke kaart. Elk grafische designer deck heeft 56 kaarten in pokerformaat gemaakt van karton bevatten! De twee Jokers hebben de twee belangrijkste kleurcodes RGB en CMYK.

Graphic Design CheatSheet V2 Playing Cards
Gemaakt door Fundamental Limited
Creatieve tools voor grafisch ontwerpers
Ontworpen door Deckidea Limited in Australië
Geproduceerd door The United States Playing Card Company
Made in the USA

Meer informatie
Merk US Playing Card
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Cheatsheet grafisch ontwerp speelkaarten V2
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.