Chicken Nugget Playing Cards Red

Vintage. Hoge kwaliteit. Hilarisch. Een heerlijke en hilarische versie van de legendarische Jerry's Nugget playing cards. Maak kennis met de Chicken Nuggets speelkaarten.

Deze Chicken Nugget playing cards red bevatten een verzameling junk food junkies die alles verslinden zoals: hotdogs, Coca-Cola, McDonald's friet, pizza, chicken nuggets, noodles, chocoladerepen, donuts, hamburgers, chips, popcorn en ijsjes.

Op voorraad
Slechts 3 over
€ 15,00

Chicken Nugget Playing Cards Red

Hanson Chien brengt nieuw leven aan het lange uitverkochte legendarische deck. De Jerry's Nugget playing cards worden bewonderd door magicians van over de hele wereld vanwege het unieke gevoel dat vaak wordt nagebootst maar nooit wordt geëvenaard. Hanson werkte samen met een grafisch designer en heeft meer dan een jaar over elk detail nagedacht, van het selecteren van het juiste materiaal tot precieze kleuraanpassingen. Ze hebben al onze inspanningen gewijd aan het opnieuw creëren van een kaartspel dat zo dicht mogelijk op de legendarische Jerry's Nugget speelkaarten lijkt.

Van de bijna identieke schoppen aas en Joker tot de scheve belastingstempel en de rode beveiligingsstrip, komen dit Chicken Nugget deck inderdaad dicht in de buurt van het origineel. Maar neem Hanson Chien niet te serieus, de kaarten bevatten een verzameling junkfood junkies die alles verslinden, van donuts tot friet!

Dit Chicken Nugget deck is gemaakt door Expert Playing Card Company (EPCC) in Taipei City 110 in Taiwan. De Chicken Nugget playing cards hebben 56 poker formaat speelkaarten gemaakt van karton en worden geleverd met 2 Jokers + 2 extra cards.

Chicken Nugget Playing Cards
CHICKEN NUGGET are Expertly

Made in TAIWAN by the Hanson Chien Productions Co.
Artwork by Limin & Eyes Kiki

Special Thanks to Jing-Yu

Expert Playing Card Company
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk Expert Playing Card Company
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Chicken Nugget Playing Cards Red

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.