Nieuw

Circus speelkaarten


Will Roya & Joe Ruiz presenteren het beste deck kaarten op aarde, de Nostalgic Circus Playing Cards. De circus speelkaarten zijn nostalgische speelkaarten en deze circus kaarten zijn u te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Een volledig op maat gemaakt gelimiteerd editie deck gedrukt door de United States Playing Card Company met een full bleed back design.

Op voorraad
€ 9,99

Circus speelkaarten

Het CIRCUS komt eraan ... Herbeleef jeugdherinneringen om als kind het circus te bezoeken. De bezienswaardigheden, de geuren, de opwinding! Ze hebben geprobeerd dit alles in dit multifunctionele speelkaarten deck te stoppen, geschikt voor al je kaart behoeften. Een speciaal volledig full-bleed back design voor cardistry. Extra gimmick speelkaarten voor goochelaar. Makkelijk te zien voor poker of je favoriete playing card game. De Circus speelkaarten zijn een beperkte, eenmalige druk die geschikt is voor de veeleisende verzamelaar.

Deze limited edition circus playing cards hebben 56 poker size speelkaarten inclusief 2 Jokers + 2 gaff cards gedrukt op karton door USPCC in de Verenigde Staten van Amerika en voorzien van een linnen finish en traditionele cut. De circus speelkaarten zijn een limited edition, slechts 2500 gedrukt en zullen niet worden herdrukt.

Nostalgic Circus Playing Cards
Illustrated by Joe Ruiz
Produced by Will Roya
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk US Playing Card
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Circus speelkaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.