COBRA Speelkaarten


De COBRA speelkaarten van JP GAMES LTD zijn door Cartamundi gedrukt op hun signatuur B9 Cardistry stock. De COBRA playing cards van JP GAMES zijn nu direct uit voorraad te koop in onze online kaarten winkel.

Geen voorraad meer
 

COBRA Speelkaarten

Gedrukt met Cartamundi's B9 Cardistry stock dat een heerlijk zacht gevoel en afwerking heeft, maar toch zeer duurzaam is. Bij elke release verbeterd de card stock. Sommige eerdere decks die op dezelfde manier zijn afgedrukt, zijn Cardistry Touch en Butterfly Playing Cards.

De COBRA speelkaarten zijn de allereerste release van JP GAMES buiten hun populaire LUXX®-serie playing cards. Deze COBRA playing cards zijn geïllustreerd door de uiterst getalenteerde Rick Davidson en laat zich inspireren door enkele favoriete decks, zoals DMC's Elites en de Monarchs deck van theory11 die de speelkaarten industrie voorgoed hebben veranderd.

Verpakt in een prachtige zacht, bordeauxrood speelkaartendoosje compleet met in goudfolie gedrukt het COBRA logo en de details. Traditionele faces en cijfers in combinatie met goudkleurige metalen inkt op plaatjes en de achterkant van de speelkaarten maken de COBRA playing cards een premium kaart deck dat gemaakt is om gebruikt te worden. Dit kaartspel voor de goochelaars bestaat uit 56 poker formaat speelkaarten met 2 jokers, één blank face card en één double backer gaff kaart. De COBRA speelkaarten van JP GAMES LTD zijn geproduceerd door Cartamundi in de speelkaartenfabriek in Turnhout in België.

COBRA ™ Playing Cards
JP GAMES LTD
Designed by Rick Davidson
Manufactured by Cartamundi
Made in Belgium

Meer informatie
Merk JP GAMES LTD
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COBRA Speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.