Nieuw

Coca-Cola speelkaarten


Als er één merk veel wordt verzameld dan is het wel het wereldberoemde frisdrankmerk Coca-Cola!

Voeg deze unieke Coca-Cola speelkaarten gemaakt door de makers van Bicycle playing cards nu toe aan je verzameling.

Op voorraad
€ 5,95

Coca-Cola speelkaarten

De pauze die verfrist. United States Playing Cards introduceert de verfrissende Coca-Cola poker speelkaarten. Herbeleef de geschiedenis van het meest herkenbare merk ter wereld. Geschikt voor alle kaartspellen. Coca Cola en The United States Playing Card Company, twee Amerikaanse klassiekers verenigd!

The Coca-Cola Company
Coca-Cola is een merk cola, deze populaire frisdrank wordt gemaakt door The Coca-Cola Company. Het bedrijf Coca-Cola werd in 1886 opgericht door John Pemberton en sinds 1893 is Coca Cola als handelsmerk geregistreerd. Inmiddels zijn het logo, de cola flessen en de drank samen een wereldwijd bekend icoon voor de Amerikaanse levensstijl. Tijdens de Olympische Spelen van 1928 in Amsterdam was Coca-Cola voor het eerst te koop in Nederland.

Dit Coca-Cola kaartspel met 56 poker formaat speelkaarten gedrukt op karton heeft verschillende Coca-Cola afbeeldingen en wordt geleverd met 2 Jokers + 1 blank face card en 1 poker guide card.

Coca-Cola

REG. U.S. PAT. OFF.

Coca-Cola Playing Cards
Coca-Cola Graphics
©2017 The Coca-Cola Company
The United States Playing Cards
Made in USA

Meer informatie
Merk Coca-Cola
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Coca-Cola speelkaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.